Рада бачити Вас на сторінках свого блогу! "Світова література - мистецтво самовираження за допомогою слова " Акутагова Рюноске "Читають всі, але далеко не всі вміють читати" Ф.Варан

пятница, 20 ноября 2015 г.

21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ СВОБОДИ ТА ГІДНОСТІ. ВІТАЮ!


Президент Петро Порошенко підписав укази про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи
“Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності”, – сказано в повідомленні.
“Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Мені, як президенту України, залишається лише документально засвідчити це і підписати Указ про День гідності та свободи, який українці віднині і навіки будуть відзначати 21 листопада”, – зазначив Порошенко.
Як справжня патріотка, я пишаюся тим, що народилася у країні гідних і вільних людей! Так намагаюся виховувати власного сина та своїх учнів.  Нехай у кожного з нас будуть крила: крила творчості, крила любові, крила янголів. Залишаймося гідними зватися патріотами та українями, залишаймося вільними! Бажаю всім миру, злагоди.

Комментариев нет:

Отправить комментарий