Рада бачити Вас на сторінках свого блогу! "Світова література - мистецтво самовираження за допомогою слова " Акутагова Рюноске "Читають всі, але далеко не всі вміють читати" Ф.Варан

четверг, 5 мая 2016 г.

ЗНО- 2016! Перевірьте свої роботи!


5 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. Для участі в тестуванні з цього навчального предмета зареєструвалося найбільше учасників – 267 006 осіб. Українська мова і література є обов’язковим предметом для випускників загальноосвітніх закладів 2016 року, результат якого зараховується як оцінка за державну підсумкову атестацію. За оперативною інформацією для проходження зовнішнього оцінювання з української мови і літератури з’явилося 95,07 % від кількості зареєстрованих учасників, не з'явилося – 4,9 %, не були допущені до участі в тестуванні (прийшли на пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання без документів) і запізнилися – 0,03 %. У 2015 році явка на тестуванні з української мови і літератури складала 95,4 %.
До проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування було залучено 56 731 особу. За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання спостерігало 1 622 громадські спостерігачі.
Правильні відповіді на завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури будуть оприлюднені 6 травня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.


Комментариев нет:

Отправить комментарий